home Pagina Producten & Diensten
Telefonische support
Training
Installatie bij de klant
Klant specifieke ontwikkeling
RMA
Waarom Compumatica?
Ervaring in de markt
Certificering
Persoonlijk contact
Speciale ontwikkeling
Support
Over ons
Bedrijfsprofiel
Bedrijfsfilosofie
Geschiedenis
Missie & Visie
Referenties
MVO
Vacatures
Cyber Security Keten
Nieuws
Beurzen
Pers publicaties
Blog

Ervaring in de markt

Ervaring in de markt

Compumatica is al jaren expert op gebied van IT security, waarbij het zich heeft gespecialiseerd in de cryptografie. De expertise die Compumatica nu bezit is mede te danken aan de jarenlange ervaring van de markt.

In de jaren negentig toen bijna niemand bekend was met Cybersecurity was Compumatica al actief in deze markt. De 1ste generatie van de CryptoGuard VPN werden in 1995 verkocht en veel van deze klanten zijn nu nog steeds gebruikers van de systemen.

De ervaring en kennis die Compumatica in alle jaren heeft opgedaan worden gebruikt om de huidige producten uit te breiden en nieuwe producten te ontwikkelen, die aansluiten bij de behoefte van de klant.

Door goed te kijken naar de ontwikkelingen in de markt, te luisteren naar de klant en het monitoren van bedreigingen, is Compumatica instaat om innoverende oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij de behoefte van de klant. De kennis en ervaring van deze oplossing nemen wij weer mee naar ons volgende innoverende project, zo blijven wij expert op het gebied van IT security.

 

World map communication