home Pagina Producten & Diensten
Telefonische support
Training
Installatie bij de klant
Klant specifieke ontwikkeling
RMA
Waarom Compumatica?
Ervaring in de markt
Certificering
Persoonlijk contact
Speciale ontwikkeling
Support
Over ons
Bedrijfsprofiel
Bedrijfsfilosofie
Geschiedenis
Missie & Visie
Referenties
MVO
Vacatures
Cyber Security Keten
Nieuws
Beurzen
Pers publicaties
Blog

Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

In 1991 toen bijna niemand bekend was met cyber security, werd Compumatica opgericht en liep voorop in de ontwikkelingen op dit gebied. Compumatica heeft een volwaardig en modern product portfolio van beveiligingsoplossingen ontwikkeld op basis van de nieuwste technieken en haar expertise op het gebied van cryptografie.

Compumatica secure networks is een volledig onafhankelijke private onderneming. De klanten van Compumatica zijn overheden en bedrijven, voornamelijk uit de Top500.

Compumatica ontwikkelt, produceert en implementeert oplossingen met een hoge beveiligingsgraad zonder achterdeuren. Tijdens de ontwikkeling van de producten staat veiligheid centraal met in het achterhoofd snelle implementatie en integratie, eenvoudig beheer en gemak voor de eindgebruiker.

Elk product ondergaat een gefaseerde kwaliteitstest waarbij het wordt onderworpen aan grondige duurproeven en ‘realworld’ testen. Voor elk product wordt minstens 10 jaar lang support (incl. updates) geleverd.

Met onze nieuwe slogan ‘Cybersecurity with a personal touch’ willen we benadrukken dat klanten bij Compumatica hoog in het vaandel staan. Heeft u na de aankoop nog vragen of hulp nodig, wilt u uw oude producten inwisselen voor de nieuwste techniek of heeft u specifieke wensen of behoeften? Bij Compumatica staan wij altijd voor u klaar.

 

Compumatica logo