home Pagina Producten & Diensten
Telefonische support
Training
Installatie bij de klant
Klant specifieke ontwikkeling
RMA
Waarom Compumatica?
Ervaring in de markt
Certificering
Persoonlijk contact
Speciale ontwikkeling
Support
Over ons
Bedrijfsprofiel
Bedrijfsfilosofie
Geschiedenis
Missie & Visie
Referenties
MVO
Vacatures
Cyber Security Keten
Nieuws
Beurzen
Pers publicaties
Blog

Bedrijfsfilosofie

Bedrijfsfilosofie

Onze bedrijfsfilosofie focust zich op drie kernpunten: Klanten, Medewerkers en Kwaliteit. Compumatica combineert deze drie kernpunten om voor elk bedrijf hoogwaardige maar gebruikersvriendelijke beveiligings oplossingen te ontwikkelen die passen binnen de huidige IT infrastructuur van de organisatie.

Binnen elke afdeling van onze organisatie staan Klanten centraal. Met excellente service en support, continue verder ontwikkelen van de huidige en nieuwe producten en speciale klant ontwikkelingen proberen we u te overtuigen dat u bij Compumatica écht op één staat.

Onze Medewerkers zijn hooggekwalificeerd en competent. Wij hechten veel waarde aan hun permanente scholing en kennistoename, hun tevredenheid ligt ons aan het hart. Van de buitengewone ondernemingszin en het enthousiasme van onze medewerkers profiteert u als klant.

De Kwaliteit van onze producen en diensten danken wij aan onze jaren lange ervaring op het gebied van IT security. Door het continu verder ontwikkelen van onze producten bewaken wij de kwaliteit en proberen we te voldoen aan de huidige en toekomstige eisen. In het geval dat we ons portfolio complementeren met producten van derden, kiezen wij uitsluitend oplossingen van leidende en gewaardeerde leveranciers. Daar plukt u de vruchten van!

 

World map