home Pagina Producten & Diensten
Telefonische support
Training
Installatie bij de klant
Klant specifieke ontwikkeling
RMA
Waarom Compumatica?
Ervaring in de markt
Certificering
Persoonlijk contact
Speciale ontwikkeling
Support
Over ons
Bedrijfsprofiel
Bedrijfsfilosofie
Geschiedenis
Missie & Visie
Referenties
MVO
Vacatures
Cyber Security Keten
Nieuws
Beurzen
Pers publicaties
Blog

Network Security

 • Network Security

  Cybercrime en cyberspionage bestaat al sinds de opkomst van het internet, maar de afgelopen jaren is er een sterke toename van succesvolle aanvallen gericht op bedrijfsnetwerken en mobiele apparaten. Vertrouwelijke informatie wordt niet alleen opgeslagen op het bedrijfsnetwerk, maar ook op laptops, tablets en mobiele telefoons en ligt vaak voor het grijpen. Veel bedrijven hebben het netwerk onvoldoende beveiligd en hebben te weinig controle waar vertrouwelijke informatie wordt gebruikt en opgeslagen.

  CompuWall

  Compumatica heeft hiervoor de oplossing ontwikkeld met de CompuWall. CompuWall is een combinatie van de eigen Compumatica VPN concentrator en de Compumatica Next Generation firewall in één. Dankzij het samensmelten van deze functionaliteiten is het zeer gebruikersvriendelijk voor zowel de beheerder als de gebruiker. CompuWall is een software product en heeft géén limiet aan het aantal gebruikers.

  Next Generation Firewall

  De Next Generation application layer (Laag 7) firewall van Compumatica, zorgt ervoor dat het bedrijfsnetwerk optimaal beveiligd wordt. CompuWall combineert eenvoudig beheer met een hoogwaardige beveiliging en krachtige werking door het veiligheid principe ‘’alles wat niet expliciet is toegestaan, is strikt verboden’’. De verantwoordelijkheid van data controle wordt zo verplaatst van de medewerker naar de beheerder. Enkel geautoriseerde gebruikers krijgen toegang tot het achterliggende netwerk.

  VPN Concentrator

  In de huidige moderne tijd wil iedereen ongeacht de tijd of plaats met elkaar verbonden zijn. Tijdens een meeting of op vakantie; even snel de mail lezen, de laatste order status inzien of een document van het bedrijfsnetwerk downloaden is eerder een gewoonte dan een uitzondering geworden. Veel mensen zijn zich echter niet bewust dat het gebruik van mobiele netwerken zeer onveilig is.

  Om veilig te werken heeft Compumatica een VPN concentrator voor de CompuWall ontwikkeld. Hiermee kunt u zorgeloos verbinden naar een onveilige WiFi hotspot of andere netwerken en vanaf daar verbinding maken met het bedrijfsnetwerk. Dankzij de CompuWall kan de gebruiker overal ter wereld veilig online werken op het bedrijfsnetwerk met laptops, smartphones of tablets!

  Gecertificeerd voor

  Andere voordelen

  • Netwerk volledig afgeschermd
  • Antivirus en antispam
  • Overal ter wereld veilig online
  • Efficiënt centraal management
  • One price fits all

   

  Meer informatie

Downloads