home Pagina Producten & Diensten
Telefonische support
Training
Installatie bij de klant
Klant specifieke ontwikkeling
RMA
Waarom Compumatica?
Ervaring in de markt
Certificering
Persoonlijk contact
Speciale ontwikkeling
Support
Over ons
Bedrijfsprofiel
Bedrijfsfilosofie
Geschiedenis
Missie & Visie
Referenties
MVO
Vacatures
Cyber Security Keten
Nieuws
Beurzen
Pers publicaties
Blog

Network Encryption

 • Network Encryption

  Bedrijfsnetwerken worden steeds vaker gekoppeld via het publiek internet, waarbij de communicatie tussen deze netwerken loopt over vele knooppunten via de infrastructuur van providers. Deze knooppunten en provider netwerken zijn vrijwel niet beveiligd en hierdoor is het voor hackers, maar ook voor de providers zelf een koud kunstje om data af te tappen en deze vervolgens te gebruiken voor spionage- of commerciële doeleinden.

  Bedrijven zijn er zich nauwelijks van bewust welke risico’s het versturen van data over netwerken met zich mee brengt en wat de gevolgen kunnen zijn als deze data in verkeerde handen valt.

  CryptoGuard VPN

  Met de CryptoGuard VPN bent u vanaf de basis beveiligd, omdat de CryptoGuard VPN al het IP data verkeer tussen verschillende locaties controleert. Met het gebruik van CryptoGuard VPN is de verbinding beveiligd, de data wordt encrypt en is daardoor onleesbaar.

  CryptoGuard VPN blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Zowel de integratie als het beheer zijn zeer eenvoudig en de eindgebruiker hoeft geen extra handeling te verrichten om veilig te kunnen werken.

  Het is vereist dat beide locaties over een CryptoGuard VPN (of een andere IPsec oplossing) beschikken, zodat de encrypte data ook decrypt kan worden in leesbare taal. Wanneer de CryptoGuard VPN in het netwerk wordt geplaatst, wordt automatisch (na het juist instellen door het management) alle data tussen de netwerken encrypt en decrypt.

  Gecertificeerd Voor

  Andere voordelen

  • Transparante versleuteling
  • Bewezen technologie
  • Snelheid tot 10 Gbps
  • Efficiënt centraal management
  • Van kleine tot grote netwerken

   

  Meer informatie

Downloads