home Pagina Producten & Diensten
Telefonische support
Training
Installatie bij de klant
Klant specifieke ontwikkeling
RMA
Waarom Compumatica?
Ervaring in de markt
Certificering
Persoonlijk contact
Speciale ontwikkeling
Support
Over ons
Bedrijfsprofiel
Bedrijfsfilosofie
Geschiedenis
Missie & Visie
Referenties
MVO
Vacatures
Cyber Security Keten
Nieuws
Beurzen
Pers publicaties
Blog

E-Mail Encryption

 • E-Mail Encryption

  Vertrouwelijke informatie wordt elke dag uitgewisseld met vele verschillende communicatie partners, zonder dat er aandacht wordt besteed aan de bescherming van deze gegevens. Communicatie via e-mail is een serieus beveiligings probleem voor elke organisatie.

  E-mail verkeer over het internet loopt via vele routers en provider netwerken, waar een organisatie geen controle over heeft. Deze routers en provider netwerken zijn vrijwel niet beveiligd en hierdoor is het voor hackers, maar ook voor de providers zelf een koud kunstje om e-mail verkeer te onderscheppen en deze vervolgens te gebruiken voor spionage of commerciële doeleinden

  CompuMail Gateway

  CompuMail Gateway encrypt en signeert al het e-mail verkeer en is de oplossing voor veilige e-mail in een organisatie. CompuMail Gateway is een software applicatie, welke centraal geïntegreerd wordt in de SMTP keten. De versleuteling kan gedaan worden via vier methodes: S/MIME, OpenPGP, PDFMail en de CompuWebmail.

  Met PDFMail is het mogelijk om encrypte en gesigneerde e-mails te sturen naar derden die niet over certificaten voor het versleutelen van e-mails beschikken. De geadresseerde kan doormiddel van een wachtwoord het PDF document, met daarin de inhoud van de e-mail en eventuele bijlage(n), openen en lezen. Het beantwoorden van e-mails is eveneens mogelijk door op de “reply” knop te drukken.

  CompuMail Gateway is heel eenvoudig te integreren in bestaande netwerken, te beheren via een centraal web management en de eindgebruiker hoeft geen handeling te verrichten om e-mails encrypt te versturen.

  Andere voordelen

  • Automatisch versleutelen en signeren
  • S/MIME, OpenPGP, PDFMail en CompuWebmail
  • Transparant voor gebruikers
  • Efficiënt centraal management
  • Hardware Security Module

   

  Meer informatie

Downloads