home Pagina Producten & Diensten
Telefonische support
Training
Installatie bij de klant
Klant specifieke ontwikkeling
RMA
Waarom Compumatica?
Ervaring in de markt
Certificering
Persoonlijk contact
Speciale ontwikkeling
Support
Over ons
Bedrijfsprofiel
Bedrijfsfilosofie
Geschiedenis
Missie & Visie
Referenties
MVO
Vacatures
Cyber Security Keten
Nieuws
Beurzen
Pers publicaties
Blog

BYOD Security

 • BYOD Security

  De mogelijkheden van smartphones en tablets worden steeds uitgebreider en meer en meer wordt het ‘device’ gebruikt voor zakelijke doeleinden. Medewerkers gebruiken hun eigen ‘device’ nu zowel voor privé als zakelijk, deze trend wordt ‘Bring Your Own Device’ BYOD genoemd. Organisaties zien nieuwe kansen en de productiviteit van de medewerkers gaat omhoog.

  BYOD is erg populair onder werknemers, maar brengt ook grote risico’s met zich mee. Werknemers maken gebruik van onbeveiligde WiFi hotspots, sturen e-mails met bijlagen onbeveiligd over het internet en als ze hun ‘device’ verliezen, ligt vertrouwelijke bedrijfsinformatie op straat.

  CompuPIM

  Om dit probleem op te lossen heeft Compumatica een veilige mobiele applicatie ontwikkeld, genaamd CompuPIM. CompuPim zorgt voor een volledige scheiding van privé en zakelijke data, door gebruik te maken van een veilige container. De applicatie is zo ontwikkeld dat alle data binnen de container versleuteld wordt opgeslagen en pas ontsleuteld en gebruikt kan worden als de vereiste authenticatie heeft plaatsgevonden.

  De applicatie omvat nagenoeg alle functionaliteiten die een werknemer gebruikt tijdens zijn werk zoals; versleutelde e-mail, contacten, agenda, browser en document opslag.

  CompuPIM gebruikt iOS en kan toegepast worden op iPad, iPhone en iPod touch en beschikbaar in software en hardware. Bij de hardware versie is CompuPIM nog veiliger, omdat er een extra authenticatie plaatsvindt door middel van een chipkaart.

  CompuPIM blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid zowel de integratie als het beheer is zeer eenvoudig. CompuPIM heeft dezelfde interface als iOS en is zeer gemakkelijk te gebruiken door de eind gebruiker.

  Andere voordelen

  • Scheiding privé en zakelijk
  • Versleutelde e-mail
  • Veilige externe applicatie
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Efficient centraal management

   Meer informatie

Downloads