home Pagina Producten & Diensten
Telefonische support
Training
Installatie bij de klant
Klant specifieke ontwikkeling
RMA
Waarom Compumatica?
Ervaring in de markt
Certificering
Persoonlijk contact
Speciale ontwikkeling
Support
Over ons
Bedrijfsprofiel
Bedrijfsfilosofie
Geschiedenis
Missie & Visie
Referenties
MVO
Vacatures
Cyber Security Keten
Nieuws
Beurzen
Pers publicaties
Blog

Pers publicaties

  • Compumatica neemt deel aan het werkbezoek van Koning en Koningin naar Rijnlands Palts and Saarland

    Van 9 oktober tot 12 oktober heeft Compumatica deelgenomen aan een werkbezoek van Koning Willem Alexander en Koningin Máxima naar de Duitse deelstaten Rijnland-Palts en Saarland, en de handelsmissie onder leiding van Minister Sigrid Kaag en Minister Hugo de Jonge.

    In het kielzog van dit bezoek, waren een aantal bedrijven uitgenodigd om aan de handelsmissie deel te nemen. Compumatica was één van deze bedrijven en maakte deel uit van de cybersecurity delegatie. Compumatica werd in de gelegenheid gesteld om haar MagiCtwin , een innovatieve security oplossing voor de Industry 4.0 en Smart Industry, te presenteren aan Minister Kaag, het kennisinstituut voor Information Security CISPA en een aantal gedelegeerden van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. De Compumatica oplossing is zeer goed ontvangen en wordt als vooruitstrevend gezien als Cybersecurity oplossing in de Smart Industry (Industry 4.0).

    Het belangrijkste doel van deze handelsmissie was om het Duits-Nederlands handelsverdrag verder uit te breiden. Juist door onze krachten te bundelen, kunnen we slimme oplossingen vinden voor gezamenlijke technische vraagstukken en uitdagingen. “Delen is het nieuwe hebben” is als slogan kenmerkend voor de succesvolle handelsmissie. Het uitwisselen van kennis en ideeën is cruciaal om onze economieën sterk te houden in een tastbare, geglobaliseerde wereld en dat deze integratie nieuwe deuren opent in de nabije toekomst.