home Pagina Producten & Diensten
Telefonische support
Training
Installatie bij de klant
Klant specifieke ontwikkeling
RMA
Waarom Compumatica?
Ervaring in de markt
Certificering
Persoonlijk contact
Speciale ontwikkeling
Support
Over ons
Bedrijfsprofiel
Bedrijfsfilosofie
Geschiedenis
Missie & Visie
Referenties
MVO
Vacatures
Cyber Security Keten
Nieuws
Beurzen
Pers publicaties
Blog

Pers publicaties

 • HSM workshop

  Als exclusieve partner van Utimaco HSM’s zien we een toenemende vraag naar HSM modules. Organisaties zijn vaak echter nog zoekende welke mogelijkheden HSM modules bieden en hoe deze kunnen toegepast worden in de eigen organisatie.

  Om organisaties bij dit vraagstuk te helpen, verzorgt Compumatica in 2018 iedere maand een HSM workshop. In een middag worden de technische details en mogelijkheden besproken zodat u na afloop ‘HSM-ready’ bent. De workshop is van 12:30 – 16:30 (inclusief lunch) en is kosteloos te bezoeken. Let wel, we hebben per workshop slechts plek voor maximaal 12 personen.

  Data:

  -        Dinsdag 13 februari

  -        Dinsdag 13 maart

  Wilt u een workshop bijwonen neem dan contact met ons op via hsm@compumatica.com.

  HSMs

  In de huidige wereld van snelle communicatie en digitaal handelen is het belangrijk om er zeker van te zijn dat je zaken aan het doen bent met het juiste device of persoon. De HSM is hier van onschatbare waarde voor het genereren van veilige “sleutels” en het verstrekken van certificaten. Deze certificaten kunnen worden gebruikt om de communicatie tussen browser en website veilig te laten verlopen, Smartcards zoals bankpasjes, toegangspassen, rijbewijzen, OV kaart, studentenpas, etc. te voorzien van een certificaat, documenten zoals schooldiploma’s te voorzien van een certificaat, enz.

  De toepasbaarheid voor HSMs in digitale veiligheid is enorm breed, om bijvoorbeeld IoT (Internet of Things) veiliger te maken zou het niet verkeerd zijn om alleen te werken met devices die kunnen worden voorzien van een certificaat. In 2001 zeiden we: “In de toekomst wordt alles met elkaar verbonden en krijgt alles een IP adres”. Nu zeggen we: “Alles met een IP adres krijgt een certificaat”.

  Bedrijfsprofiel

  Compumatica is een Nederlandse cybersecurity fabrikant gespecialiseerd in crypto. Met hoogwaardige en gecertificeerde oplossingen op het gebied van netwerk encryptie, e-mail encryptie, firewalling en diode toepassingen. Als exclusieve Utimaco partner in Nederland, ondersteunen wij organisaties bij hun keuze voor Utimaco HSMs en leveren wij 1ste en 2e lijn support in het Nederlands.