home Pagina Producten & Diensten
Telefonische support
Training
Installatie bij de klant
Klant specifieke ontwikkeling
RMA
Waarom Compumatica?
Ervaring in de markt
Certificering
Persoonlijk contact
Speciale ontwikkeling
Support
Over ons
Bedrijfsprofiel
Bedrijfsfilosofie
Geschiedenis
Missie & Visie
Referenties
MVO
Vacatures
Cyber Security Keten
Nieuws
Beurzen
Pers publicaties
Blog

Pers publicaties

 • Compumatica genomineerd voor securityleverancier van het jaar

  Compumatica is een van de tien genomineerden voor de Computable awards in de categorie ‘beste securityleverancier van het jaar’. Het ict-vakblad, Computable, heeft uit 39 inzendingen deze tien bedrijven gekozen. Ad Koolen, Government Crypto Specialist, is verheugd dat de kernwaarden en kwaliteiten van Compumatica, als dé Nederlandse crypto expert, door Computable op waarde zijn gejureerd.

  Stemmen

  Op 4 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2017. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt. Op 31 oktober wordt de definitieve winnaar bekend gemaakt.

  Stemmen kan via deze link: http://www.computableawards.nl/stem/?utm_source=Compumatica_Secure_Networks&utm_medium=referral&utm_campaign=CAW17_nominatie_stemlink

  Argumentatie

  “Compumatica is de enige Nederlandse cryptofabrikant met vestigingen in Uden (hoofdkantoor), Den Haag en Duitsland (Aachen). Compumatica produceert producten die goedgekeurd worden voor gebruik door Nederlandse overheid alsook Europese Unie en NATO.’’ Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Compumatica secure networks als Securityleverancier van het jaar te nomineren.