home Pagina Producten & Diensten
Telefonische support
Training
Installatie bij de klant
Klant specifieke ontwikkeling
RMA
Waarom Compumatica?
Ervaring in de markt
Certificering
Persoonlijk contact
Speciale ontwikkeling
Support
Over ons
Bedrijfsprofiel
Bedrijfsfilosofie
Geschiedenis
Missie & Visie
Referenties
MVO
Vacatures
Cyber Security Keten
Nieuws
Beurzen
Pers publicaties
Blog

Pers publicaties

 • Compumatica ambassadeur van SmartIndustry

  Sinds heden mag Compumatica secure networks zich officieel SmartIndustry ambassadeur noemen, dat als doel heeft om: ‘de concurrentiepositie van de Nederlandse industrie te versterken door het versnellen van digitalisering van processen’. Compumatica wil haar expertise en kennis over de (on)veiligheid van Smart Industry delen met de aangesloten partijen.

  Petra van Schayik, CEO Compumatica, was in februari aanwezig bij het jaarevent van SmartIndustry en hield een co-presentatie met Thales over de veiligheid van Smart Industry.  Daarin gaf ze een aantal tips, om bedrijven meer cyber- secure en aware te maken.

  SmartIndustry Initiatief

  Het initiatief komt van een aantal partijen zoals: Nederland ICT, Kamer van Koophandel, Economische zaken en TNO. Zij zien Smart Industry in Nederland binnen het topsectorenbeleid en de ict-agenda als een belangrijk cross-sectoraal thema. Ineke Dezentjé Hamming, voorzitter team Smart Industry: “De toekomst is aan Smart Industry. Wat we nodig hebben is een slagvaardige en daadkrachtige nationale Smart Industry-aanpak. Er is geen tijd te verliezen”.

  Meer informatie over SmartIndustry is hier te vinden: https://www.smartindustry.nl/