home Pagina Producten & Diensten
Telefonische support
Training
Installatie bij de klant
Klant specifieke ontwikkeling
RMA
Waarom Compumatica?
Ervaring in de markt
Certificering
Persoonlijk contact
Speciale ontwikkeling
Support
Over ons
Bedrijfsprofiel
Bedrijfsfilosofie
Geschiedenis
Missie & Visie
Referenties
MVO
Vacatures
Cyber Security Keten
Nieuws
Beurzen
Pers publicaties
Blog

Pers publicaties

  • Group 2000 gaat samenwerking met Compumatica aan

    Donderdag 1 september,

    Group 2000 en Compumatica hebben een value added partnership afgesloten, waarbij Group 2000 de MagiCtwin van Compumatica gaat inzetten voor het beveiligen van netwerken van haar klanten. Het Almelose bedrijf levert wereldwijd surveillance, interception, storage en monitoring oplossingen aan overheden en telecombedrijven. Dankzij deze oplossingen kunnen o.a. criminelen en terroristen worden opgespoord om zo de (inter)nationale veiligheid te waarborgen.

    Om de communicatie te beveiligen wordt vanaf heden de MagiCtwin ingezet. De MagiCtwin is een dubbele firewall in één hardware systeem en heeft twee uitvoeringen. De MagiCtwin Diode is een klassieke Diode, waarbij er slechts éénrichtingsverkeer mogelijk is. De MagiCtwin Firewall2 is een flexibele Diode, waarbij er gereguleerd tweerichtingsverkeer kan plaatsvinden.

    Group 2000 en Compumatica werken al samen in het PIB (Platform Internationale Bedrijven) met als doel om de Olympische Spelen van Tokyo in 2020 te beveiligen en gaan de samenwerking nu intensiveren. Beide bedrijven zijn netwerkpartners bij de The Hague Security Delta (HSD) en hebben bovendien op de HSD campus ook een eigen kantoor.